Vizuáltechnika

 

Tárgyalótermek, konferenciatermek kialakítása, audiovizuális integráció

 

Vizuáltechnika

Személyre szabott megoldások tervezése, kivitelezése és karbantartása

Igény szerint tervezünk, megtaláljuk a megfelelő termékeket, specifikálunk, beszerzünk és teljeskörűen menedzseljük a projektet. Szolgáltatásaink között megtalálhatóak az ide tartozó dokumentumok elkészítése, illetve az oktatás is.

Portfóliónk kiemelkedő elemei a tárgyalótermek, konferenciatermek. Mivel sok esetben ezeken a helyszínek fogadják a partnereket a vállalatok, kiemelkedő jelentőségük van arculati szempontból. Emellett nem elhanyagolható, hogy a cégen belüli fontos döntések is itt születnek, így kialakítását úgy érdemes megvalósítani, hogy a megbeszélések hatékonyságát minél inkább elősegítse. Legyen szó́ megjelenítéstechnikáról, hangtechnikáról, vezérléstechnikáról, jeltechnikáról, konferenciatechnikai megoldásokról, bútorzatról, cégünk személyre szabott megoldásokat kı́nál a tervezéstől a kivitelezésen át egészen az átadást követő̋ karbantartási szerződésekig.

Vizuáltechnikai megoldásaink

Asztali csatlakozások

Kínálatunkban megtalálhatóak a kihúzható kábeles asztali csatlakozok, melyek utólag is beszerezhetők, teljesen eltüntetik a kábeleket, ugyanakkor a fedél felnyitásával bármikor hozzáférhetőek.

Kivetítés

Egészen az egyszerű̋ irodai projektoroktól a nagyteljesítményű installációs vetítőkig, vagy akár a LED falakig minden elképzelésre van megoldásunk.

I

Vezérléstechnika

Projektorok, monitorok, vásznak, világı́tás, redőny, jeltechnikai eszközök stb. működtetése akár teljesen automatikus is lehet. Nem vesz el a tárgyalások idejéből az eszközök beállı́tása, nem igényel technikai segítséget a rendszer használata, a teljes rendszer működtetése üzembiztosabb lesz.

g

Jeltechnika

Már egyetlen projektort tartalmazó́ tárgyalónál is fontos lehet a jelmenedzsment kérdése. A kábelezés és jeltechnika kialakítása befolyásolhatja a megjelenített kép minőségét de akár a terem üzembiztosságát, a megbízható́ működést is. Ezek megoldása egyáltalán nem magától értetődő̋. Bármilyen tárgyaló́, konferenciaterem kialakı́tásánál szükséges ennek professzionális megtervezése.

Videokonferencia

Ügyfeleink számára high–tech rendszerektől kezdve az egyszerűbb PC –s szoftverekig tudunk megoldással szolgálni.

Bútorzat

A terem funkciót szem előtt tartva a megrendelővel egyeztetve tervezzük meg és gyártjuk le a szükséges bútorzatot, mely lehet egyedi tárgyalóasztal, videokonferencia asztal, technikai eszközöket rejtő̋ szekrény stb.